Sist Odin var på skjermen var det mentor Espen Lind som «stjal» han i siste sekund. I knockout ønsket Lind et skikkelig nordnorsk oppgjør og hadde da satt Odin opp mot Isak Øvrevold fra Bodø.

- Isak og Odin har blitt satt sammen og endelig får jeg det jeg ønsker meg i The Voice; et knallhardt nordnorsk lokaloppgjør, sa mentor Espen Lind.

- Odin har veldig bra rytmikk og fin valør i stemmen. Jeg stjal han fordi jeg tror det er bra å ha en artist som har litt «attitude» på scenen, sa Lind.

Odin valgte å framføre sangen uptempo-låten «Saturday Night’s Alright for Fighting» av Elton John mens Isak valgte den langt roligere låten «Heather» av Conan Gray.

- Jeg liker låten og måten du angriper den på. Mest av alt handler dette om «attitude» på scenen. Det er det som viktig her, å eie både øyeblikket og scenen. Du må føle at du gir litt faen, sa han til Odin under en av øvelsene.

- Det er en type sang som jeg elsker å kunne gå opp på scenen med, sa Odin før opptredenen.

Mentor Lind var enig i at dette var godt låtvalg for Odin.

- Når man bor på ei lita øy oppi nord, så er det viktig å gi litt faen og bare holde på som man selv vil. Å være litt rebelsk ligger litt i blodet, så det skal gå bare greit, sa Odin.

Etter endt opptreden ble det stående applaus fra publikum og mentor Lind var fornøyd.

- Nordnorsk derby med opptredener i helt forskjellig ende av temperaturskalaen, men det er dødsbra levert av begge to, sa han.

Odins tidligere mentor Jarle Bernhoft fortalte at dette var en av hans absolutte favorittlåter og at han ble helt revet med.

- Det er dritbra levert, og for en energi og feststemning å avslutte dette paret med, sa Bernhoft.

Deretter var det sannhetens time for mentor Espen Lind og han skulle ta et valg om hvem han skulle ta med seg videre til live-sendingene. Vi kan vel alle være enige om at både sangen og attituden var skikkelig på plass for Odin under hans opptreden, men Espen valgte allikevel å sende Isak videre til live-sendingene. Det må selvsagt også sies at Isak leverte en meget solid framføring av sin låt. 

- Den som jeg føler at jeg ser den største utviklinga i, og som jeg tror at jeg kan hjelpe lengst i «The Voice» er Isak, sa Lind.

Opplevelse for livet
- Det har vært en opplevelse som jeg alltid kommer til å huske. Jeg er storfornøyd uansett hva som hadde vært utfallet, sa Odin etter at avgjørelsen var tatt.

Før Odin gikk av scenen fikk han noen gode ord med seg på veien av Espen Lind.

- Det har vært en glede. Du er både en bra sanger og knakende fin fyr å henge sammen med, og jeg ønsker deg all mulig lykke til i framtida, sa Lind.

Odin deltar på show i aulaen og under Herøydagan
Allerede 12. mai i år vil Odin ha en sentral rolle under Herøy Musikkorps show «Señoritas på tur – en musikalsk redningsaksjon på knallert». Han vil da i tillegg til å synge også være en gjennomgangsfigur som sammen med Simen Thoresen skal stå for humorinnslag nå de skal hente hjem sine akterutseilte «mødre» fra Syden. Trykk her for mer informasjon om denne forestillingen.

Under kulturkvelden på årets Herøydager fredag 23. juni er selvsagt også Odin en av dem som skal stå på scenen.

På linken nedenfor kan dere se Odins framføring på Youtube-kanalen til «The Voice».