Lørdag 1. oktober ble det invitert til åpen dag hos bedriften Inter Notservice på Hestøya. Da ble det nye industribygget vist fram til et stort publikum. Selve produksjonshallen er på rundt 70 x 30 meter med et samlet areal på rundt 2400 m2. I tillegg finnes det blant annet et administrasjonsbygg over tre plan der andre etasje består av en egen «hotellavdeling». Administrasjonsbygget inneholder også kantine til de ansatte med egen ansatt som skal ta seg av denne i tillegg til renhold. Totalt har bedriften nå 22 ansatte, men de utelukker ikke at det blir flere etterhvert. Dette avhenger selvsagt av oppdragsmengden.

Det er eiendomsselskapet Inter Nett AS som står bak investeringen av det nye bygget til over 100 millioner kroner mens det er selskapet Inter Notservice AS skal stå for driften av det nye notbøteriet. Jan Erik Jakobsen står som styreleder i begge selskapene mens det er Odd Gunnar Endresen som er daglig leder for notbøteriet. Han har lang fartstid fra tidligere Øksningan notbøteri, senere Mørenot Øksningan. Han vet derfor hvordan det var å drive slik virksomhet i gammel og umoderne bygningsmasse sammenlignet med dagens moderne lokaler. 

Imponert
Det rapporteres om at folk var skikkelig imponerte over lokalene, og da spesielt den nye hotellavdelingen. Mange deltok også på en egen quiz som var laget for anledningen. Her ble det kåret tre vinnere som fikk fleecejakke, T-skjorte og colllegegenser i premie. Den eneste som hadde alt riktig på quizen var Hege Slotterøy, men i tillegg vanket det også premier til Birgitte Andreassen og Peter Pettersen.

Større kapasitet
Daglig leder Odd Gunnar Endresen forteller at det arbeides godt på bedriften, men at de gjerne tar imot flere oppdrag.

- Vi har arbeid, men har fortsatt kapasitet til å ta flere oppdrag. Lokalene og utstyret har fungert bra. Vi har også fått luket bort noen barnesykdommer så nå fungerer det veldig bra, sier Odd Gunnar.

Endresen forteller at de også har ledige kontorlokaler dersom det er noen som har behov for dette.

Foto: Ida Refsdal