Daglig leder Odd Gunnar Endresen styreleder Jan Erik Jakobsen forteller at bedriften har rikelig med arbeid i hvert fall et år framover, og da begynner man på nytt igjen. Odd Gunnar har lang erfaring fra denne bransjen og har nok skaffet seg et godt rykte, og da kommer også kundene tilbake.

Gode lokaler
Jan Erik og Odd Gunnar er godt fornøyd med de nye lokalene og forteller at de er overrasket over hvor stilt det er i hallen.

Selve produksjonshallen er på rundt 70 x 30 meter med et samlet areal på rundt 2400 m2. I tillegg er det også flere utbygg som blant annet inneholder et administrasjonsbygg over tre plan. I 2. etasje er det utleierom som i hovedsak skal benyttes av ansatte i et eksternt firma som skal etablere seg i bygget. Det kan nevnes at utbyggene alene har samme areal som lokalene til Seløy sjøfarm på Svennholmen. De som er kjent i området skjønner derfor at det er store dimensjoner det er snakk om.

Investeringen er på godt over 100 millioner kroner og daglig leder Odd Gunnar Endresen og styreleder Jan Erik Jakobsen har god tro på at bedriften skal gå i balanse i løpet av året.

Null utslipp
Odd Gunnar forteller at det er investert mye i at bedriften skal være miljøvennlig. Under vaskingen av nøter gjennomgår disse en prosess med ulike renseprosesser der alt avfall blir sortert ut slik at vannet gjenbrukes i vaskeprosessen. Det er derfor ingenting som blir sluppet ut i avløpet. Avfallet som blir sortert ut blir sendt til Sverige for gjenvinning.

- Bedriften har bare elektriske trucker så det er tenkt mye på at bedriften skal være miljøvennlig, tilføyer Jan Erik Jakobsen.

Odd Gunnar forteller at det er lettvint å jobbe i de nye lokalene. Han har lang fartstid fra tidligere Øksningan notbøteri, så han vet derfor hvordan det var å drive slik virksomhet i gammel og umoderne bygningsmasse.

- Tidligere ble det bare klatting og man fikk det aldri slik man ville. Det skal også plass til. Nå har vi har mer i et bygg enn vi hadde i alle byggene som vi drev tidligere, sier Endresen.

I tillegg til produksjonshallen har også bedriften overtatt en hall etter Seløy undervannsservice som de skal bruke til ferdiglager. Denne hallen er på 1700 m2, og det innebærer at Inter Notservice har en bygningsmasse på over 4000 m2 i grunnflate.

Administrasjon og utleie
I tillegg er det også et tilbygg som inneholder administrasjonsbygg og en egen utleiedel med både kontorer og rom som kan leies ut til folk som trenger et sted å overnatte. Bygget inneholder også kantine til de ansatte der det er ansatt en person som skal ta seg av denne i tillegg til renhold. Totalt har bedriften 21 ansatte.