Leif Larssen er for mange kjent som den som står bak dokumentarfilmen «Da havet tok landet». Den er basert på den tragiske Sandsundværulykken som rammet fiskeværet Sandsundvær den 22. januar 1901 og tok livet av 34 mennesker. Filmen hadde premiere i Herøy kirke nøyaktig 122 år etter ulykken den 22. januar i år, og ble også vist for fulle hus på en rekke kinoer rundt omkring på Helgeland. Filmen ble også vist i aulaen under årets Herøydager.

I forbindelse med at Leif Larssen for tiden fungerer som vikarprest i Herøy inviterer han nå til åpent hus i prestegården fredag 20. oktober.

- Det blir en liten minglekveld der alle er hjertelig velkommen. Ta med stol og innesko, og hvis noe har mulighet må de gjerne også ta med seg en liten kake. Det blir kaffe og litt servering og så blir det litt omvisning i prestegården. 

-  Det blir først og fremst en sosial kveld der folk bare kommer og går. Jeg åpner dørene klokken 19, og så blir det også en liten miniutstilling av noen maleri som jeg har malt mens jeg har vært på Herøy. Jeg har også et spesielt ønske om at så mange som mulig av statistene som var med på filmen «Da havet tok landet» kommer, slik at jeg får treffe dem igjen og takke dem for en god jobb. Ellers er det åpent hus der alle er hjertelig velkommen, sier Leif Larssen.