Fungerende leder badmintongruppa i Herøy IL, Oddbjørn Lorvik, forteller at han bare har fått positive tilbakemeldinger etter turneringen.

- Vi har hatt veldig mange god kamper både fredag, lørdag og søndag. Et høydepunkt var kanskje da Kai Roger Stensen fra Grong spilte finale mot Ikmal Hussain Jaafar i eliteklassen for senior. Det er jo spesielt at vi for første gang arrangerer med eliteklasse for senior, sier Lorvik.

Ikmal som spiller for Kristiansand vant kampen 2-0 i sett og har flyttet sammen med samboer til Herøy. I tillegg til å være en meget god spiller blir han også regnet som en av Norges beste trenere. Det er derfor liten tvil om at han kommer til å bli en meget god ressurs til å få badmintonspillerne fra Herøy til å bli enda bedre i sin idrett.

Lorvik forteller at det har vært veldig mye publikum innom turneringen, og at det virker som om både spillere og folk ellers har trivdes.

- Dette forteller at nå er vi tilbake etter to ufrivillige år med pandemi. Det har også gått veldig bra med egne spillere, og flere av dem har hevdet seg helt i toppen og er på pallen i mange klasser. Det deltok rundt 75 spillere på turneringen fra 9 forskjellige klubber, som kommer fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, sier Lorvik.

Lovik oppsummerer med å skryte av at næringslovet som vanlig stiller opp og er gode bidragsytere. Han skryter også av at loddsalget har gått veldig bra, og at arrangementet og alt av komiteer har fungert veldig godt.

- Det er bare ros fra alle hold, og jeg føler meg nesten privilegert som får lov til å ha et ledertak inn i et sånt arrangement. Når man ser hvor villige folk er til å bruke ei helg til å stille opp på dugnad så går man bare rundt og smiler hele tiden. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, avslutter fungerende leder Oddbjørn Lorvik.

Trykk her for å se alle resultater fra turneringen på Badmintonportalen.

Foto: Oddbjørn Lorvik