Kristina Stoniene åpnet butikken Kristina_boutique den 1. april 2022. Hun overtok da etter Lenas Eide Nilsen og butikken Lena`s Klær, som valgte som valgte å legge ned butikkdriften av helsemessige årsaker.

Kristina forteller at hun gjerne skulle hatt flere kunder i butikken og håper derfor at det vil hjelpe med en nettbutikk for å bedre omsetningen. Hun skjønner også at folk nå har mindre å rutte med etter at alt har blitt dyrere.

- Det er jo trist at Kremmarhuset legger ned driften, for når den er åpen så går folk gjerne automatisk også en tur ned i butikken min. Nå blir jeg helt alene så jeg vet ikke helt hvordan det blir. Jeg liker veldig godt jobben min og velger derfor å være positiv og satser på at det blir bedre, sier Stoniene.

Har flere ideer
Stoniene forteller at hun har flere idéer, men ønsker å være litt forsiktig og velger derfor å først starte med nettbutikk.

- Det meste av det som finnes i butikken blir også tilgjengelig i nettbutikken, og jeg satser på å ha den oppe i midten av august. Jeg skal bare ha litt ferie først, sier Kristina.

Viktig å handle lokalt
Kristina forteller at hun vil få inn nye varer til høsten med blant annet turklær og sko til barn. Hun forteller at det nok er mest damer som bruker butikken, men at det også kommer del menn og ungdom og handler i butikken.

- Jeg har for det meste klær og sko i butikken, men dere finner også litt andre ting. Det finnes også en kolleksjon med pluss-størrelse til damer, avslutter Kristina.

Herøyfjerdingen oppfordrer på generelt grunnlag folk til å støtte opp om de lokale butikkene, slik at ikke flere forsvinner i årene som kommer. De fleste er nok enige om at det er fint å ha mer enn bare matbutikker tilgjengelig i nærområdet.