- Vi håper publikum vil ta seg en pause, stoppe opp litt og høre på variert musikk med flinke elever, når det går mot helg, sier kulturskolerektor Reidar Moursund.

Konsert-stuntet blir av det uformelle slaget, der sangene kommer på løpende bånd uten kommentarer mellom. Reidar Moursund tar med en del av kulturskolens sangelever, og repertoaret blir ganske variert. Til noen av sangene vil Reidar spille gitar, mens andre sanger blir akompagnert av innspillinger han har gjort på forhånd.

- Vi har mange flinke elever i Kulturskolen, og noen av dem kan dere altså oppleve på fredag, sier kulturskolerektoren i en kommentar.

- Vi satser på å holde det gående vel en times tid, og håper det vil spre litt glede og humør ved inngangen til pinshelga. Det er meldt fint vær på fredag, og holder meteorologene det de lover, så blir det utekonsert, avslutter Moursund.

Nytt lydanlegg
Under konserten vil kulturskolen benytte sitt nye lydanlegg som de delvis har fått finansiert med støtte fra Seløy Undervannsservice. Etter det vi kan bedømme er dette et kompakt anlegg med en utrolig god lydkvalitet. Dermed skulle alt ligge til rette for en flott konsertopplevelse utenfor Prix fredag ettermiddag.