I en kommentar til Herøyfjerdingen sier rektor Reidar Moursund at sangen han har plukket til Sofie, hørte han første gang for vel 30 år siden. Han sier videre at dette er en artig sang av David Lindley, og ber oss legge merke til at Lindley ikke akkurat driver med "skole-engelsk"; "Ain`t No Way" som er tittelen er vel litt sleng, og tekstlinja "25 woman" (og ikke women) er vel heller ikke helt etter boka. Men dette er rock´n roll og humor (he-he), avslutter Moursund.

Bodd i Brasøy i to år
Sofie og familien flyttet til Brasøy fra Lofoten for to år siden og siden hun kom til Herøy har hun vært med i kulturskolen.

- Der jeg bodde tidligere hadde vi ikke kulturskole, men jeg hørte mye på musikk og og har sunget så lenge jeg kan huske. Jeg er også med i et jenteband sammen med andre jenter fra kulturskolen, sier Sofie Nilsen.

- Sofie er en veldig blid, positiv og grei jente på alle måter og i tillegg har hun jo også en fin stemme, sier Moursund.

Dere kan høre den flotte innspillingen på Soundcloud ved å trykke på linken nedenfor. Innspillingen er gjort i kulturskolens eget studio og det er Reidar Moursund som spiller alle instrumenter.