Dilana Holstad går i likhet med sine dansepartnere i kulturskolen i Herøy og hun forteller at hun alltid har vært interessert i dans. Fra før har Dilana utmerket seg som en dyktig sanger og vi fikk også se henne i en av rollene i julespillet «Nissetusseland» før jul.

- Jeg liker godt å danse og har nå gjennom kulturskolen fått anledning til å trene på dans i et eget rom der vi også har fått opp et stort speil. Dette er et viktig hjelpemiddel når man skal øve inn dansetrinn, sier Dilana.

Mens Dilana tidligere bare har danset til ferdig musikk har hun nå satt sammen en dans til «egen» musikk. Musikken har hun fått mikset i kulturskolens eget studio sammen med sin lærer Reidar Moursund.

- Jeg synes det er veldig positivt at kulturskolen nå har andre aktiviteter enn musikk og setter stor pris på at elever tar initiativ og ønsker å utvikle sine kreative evner, sier Moursund.

Torsdag 22. mars skal Dilana framføre sitt egenutviklede dansenummer i Herøyhallen sammen med Laura, Emma, Nila, Oda og Ingrid. Etter det vi kunne se under øvingen i kulturskolen virker det som om dansetruppen er i god rute med sine forberedelser.