Lærerikt klassebesøk på Herøy skole av Adrian Lund

Skolebesøk av Adrian Lund_8

I forbindelse med at Adrian Lund holdt foredrag under årets NUB-messe i Herøyhallen var han også innom noen skoleklasser og formidlet et viktig budskap til elevene.

Forrige uke holdt Adrian Lund et meget godt foredrag under årets næring, utdanning og bolystmesse (NUB-messe) i Herøyhallen. Adrian er hardt rammet av Tourettes, noe som innebærer mange ufrivillige lyder og bevegelser. På tross av dette har Adrian jobbet 10 år i serviceyrket, og høsten 2016 stilte han som deltaker i 71˚ Nord.

Skolen tok i forkant av messa kontakt med Herøy næringsforening og på kort tid ordnet de det slik at Adrian kunne besøke 8. og 9. klasse på ungdomstrinnet.

- Vi ønsker å takke næringsforeninga for at de ordnet dette så raskt. Besøket av Adrian var en suksess og noe som engasjerte elevene. Adrian snakket om hvordan han ble mobbet på skolen og hvordan han hadde kommet seg videre og lært seg å leve med sine problemer.

- Han oppfordret elevene til å godta hverandre som de er og ikke være så raske med å dømme folk før man ble kjent med dem. Elevene var eksemplariske og det var tydelig at dette var noe som engasjerte dem. Det var jo selvsagt også en fordel at de kjente til han fra TV-serien 71˚ Nord, sier Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

Skolebesøk av Adrian Lund_8
Her er det 8. klasse som har besøk av Adrian Lund.
Skolebesøk av Adrian Lund_9
Adrian var også på besøk i 9. klasse og fortalte sin historie.

Annonser