Under årets butikksjefmøte for landets Coop Marked-butikker stakk Coop Marked Seløy av med den aller gjeveste prisen, nemlig Årets butikk.

- Jeg er utrolig stolt over at vi vinner en så prestisjetung pris. Det er en bekreftelse på at vi gjør en fantastisk jobb for kundene, sier Leilani Palugod Johansen, butikksjef ved Coop Marked Seløy.

Det deles ut priser for årets butikker i Coop Marked i to kategorier; butikker med omsetning på over 10 millioner kroner og butikker med omsetning under 10 millioner kroner. Coop Marked Seløy er vinner i kategorien under 10 millioner.

Leilani tok over som butikksjef i april 2019, og det er jo imponerende at butikken på denne korte tiden to ganger har blitt kåret til Årets butikk. Hun vil imidlertid ikke ta på seg all æren alene.

- Det er takket være den herlige gjengen vår på Coop Marked Seløy, og alle kundene våre som velger å handle hos oss, som gjør at vi vinner denne prisen, sier Johansen.

Prisen som årets butikk tildeles den Coop Marked-butikken med best nøkkeltall i 2021. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Dette er andre året på rad nærbutikken på Seløy vinner denne prisen.

Blomster fra ordfører
Lørdag var ordfører Elbjørg Larsen og overrakte blomster til vinnerne. Hun skrøt av at butikken i tillegg til å være en butikk som yter god service også er helsefremmende, ved at den fungerer som en trivelig møteplass med et kafferom der man kan slå av en trivelig prat sammen med andre mennesker.