Coop Marked Seløy kåret til årets butikk

Coop Seløy årets butikk 2020_Leilani og Edith

Coop Seløy har blitt kåret til årets butikk i Coop Marked for 2020. Sist lørdag ble utmerkelsen feiret med kaffe, kake, vaffler og gode tilbud i butikken.

Torsdag 21. oktober 2021 var det duket for butikksjefmøte i Coop Marked, der årets beste butikker kåres. Coop Marked Seløy vant den mest prestisjetunge prisen av dem alle, nemlig Årets Butikk 2020. I tilleg ble de også regionsvinner for region midt og nord i Coop Marked.

På butikksjefsmøtet til Coop Marked sist torsdag ble kjedens beste butikker hedret. På møtet ble det delt ut priser for "Årets butikk" i Coop Marked i to kategorier; butikker med omsetning på under 10 millioner kroner og butikker med omsetning over 10 millioner kroner. Coop Marked Seløy er vinner av førstnevnte kategori.

Sist torsdag var assisterende kjedesjef i Coop Marked, Preben A. Wang, innom butikken på Seløy med kake, diplom og blomster til vinneren.

- Vi har et godt arbeidsmiljø og vi har det artig sammen. Det er positive faktorer som kanskje gjør utslaget i fornøyde kunder, sier Leilani Palugod Johansen, butikksjef i Coop Marked Seløy.

Stor økning under pandemien
Leilani forteller at hovedårsaken til den store veksten er at pandemien førte til at det kom svært mange tilreisende til Seløy.

- På grunn av stor tilreising under pandemien hadde vi en enormt god sommer i 2020. Det er nok dette som er hovedårsaken til at vi har hatt over 20 prosent økning fra 2019. Stor innsats fra ansatte og lojale kunder er også en viktig årsak til at vi har fått prisen, sier Johansen.

Gode tilbakemeldinger fra kundene
Kriteriene for "Årets butikk" er blant annet omsetningsvekst og tilbakemeldinger fra kundene på kundemålinger Coop sender ut. Coop Marked Seløy kan vise til svært gode tilbakemeldinger fra kundene og hadde en omsetningsvekst på over 20 prosent i 2020.

Butikksjefen forteller at prisen er resultat av hardt arbeid blant alle de ansatte på butikken.

- Det er hardt arbeid som ligger bak de gode resultatene, kun det, og det skal de ansatte ha æren for. De har virkelig stått på og tittelen Årets Kundefavoritt har de virkelig fortjent, sier Johansen.

Blomster fra ordfører
Sist lørdag inviterte de ansatte til feiring med kaffe, kake, vaffler og gode tilbud. Da var også ordfører Elbjørg Larsen innom butikken og gratulerte dem med utmerkelsen.

Coop Seløy årets butikk 2020_diplom
Her er det synlige beviset. (Foto: Ulf Rolfsen)
Sist lørdag var ordfører Elbjørg Larsen innom Coop Marked på Seløy med blomster og gratulerte dem med utmerkelsen.
Ordfører Elbjørg Larsen var lørdag innom Coop Marked på Seløy med blomsterhilsen fra kommunen og gratulerte dem med utmerkelsen. Her er hun sammen med butikksjef Leilani Palugod Johansen. (Foto: Ulf Rolfsen)
Coop Seløy årets butikk 2020_kake
Kake hører med når det skal feires.
Coop Seløy årets butikk 2020_Leilani og Edith
Butikkmedarbeider Edith Mathisen og butikksjef Leilani er svært glad for utmerkelsen som årets butikk.

Annonser