Herøy næringsforening slår i år på stortromma og arrangerer i samarbeid med kommunen og skolen en unik messe med fokus både på næring, skole og bolyst. Nytt av året er at det satses på et skikkelig "kick off" for næringslivet gjennom foredraget "Slik tenker de beste".

Foredrag i toppklasse
Mandag kl. 15.00 blir det foredrag i Herøyhallen med Erik Bertrand Larssen som er blant landets mest etterspurte foredragsholder og blant annet er kjent som mentaltreneren for Petter Norhug og golfspilleren "Tutta".

Foredraget "Slik tenker de beste" er et av Norges råeste foredrag og gir en inspirerende gjennomgang av hvordan de beste idrettsutøverne, krigerne, lederne og spesialistene tenker for å oppnå maksimale prestasjoner.

- Dette foredraget bør alle som har muligheten få med seg. Foredraget er blant annet tidligere to ganger utsolgt i Mosjøen så det er bare å kjøpe billetter på kiosken på Herøy (Mix), Spar Herøy på Tenna eller hos Narvesen på kaia i Sandnessjøen før det blir for sent, sier Anne Karlsen i arrangementskomiteen.

Se egen sak Trykk her

Mange utstillere
Messa begynner kl. 17.00 og her blir det over 20 utstillere fra ulike utdanningsinstitusjoner, næringsliv, lag og foreninger og kommunen. Her får ulike bedrifter i Herøy presentere det de holder på med for ungdommen og kanskje på sikt rekruttert framtidig arbeidskraft. Det blir også eget fokus på bolyst der både kommunen og ulike lag og foreninger presenterer ulike tilbud i kommunen.

Messa starter med kulturinnslag med elever fra kulturskolen før to ungdommer skal presentere helsefagarbeid. Kulturskolen skal forøvrig også ha et kulturinnslag under starten av foredraget med Erik Bertrand Larssen.

Ulike konkurranser og fri servering
Under messa blir det flere ulike konkurranser der det er mulig å vinne flotte premier. Det blir også gratis servering av både kaffe og kaker så det er bare å møte opp til et yrende liv i Herøyhallen mandag ettermiddag/kveld.

- Målgruppe for messa er primært næringsliv og næringslivsledere, ungdom under utdanning og arbeidssøkende, men selvsagt kan alle interesserte møte opp, sier Anne Karlsen til Herøyfjerdingen.

Buffet på Brygga etter messa
Etter messa blir det servert egen messebuffet på Brygga fra kl. 17.00 til 195 kroner per person.