Foredraget "Slik tenker de beste" er et av Norges råeste foredrag og gir en inspirerende gjennomgang av hvordan de beste idrettsutøverne, krigerne, lederne og spesialistene tenker for å oppnå maksimale prestasjoner.

Erik Bertrand Larssen er blant landets mest etterspurte foredragsholdere og er blant annet kjent som mentaltreneren for Petter Northug og golfspilleren "Tutta".

Han er utdannet befal, fallskjermjeger og siviløkonom og trekker veksler på sine unike erfaringer blant verdens mest velrenommerte elitesoldater kombinert med flere års erfaring fra å jobbe med de beste toppidrettsutøverne i landet

Best når det gjelder
Gjennom foredraget vil du få en introduksjon til noen teknikker og metoder du kan benytte for å mobilisere råskapen i deg slik at du presterer bedre i hverdagen og er best når det virkelig gjelder.

Gjennom foredraget skal deltakerne blant annet få høre mer om hvilket tankesett og innstiling som skal til for å mobilisere og flytte egne grenser.

Kjøp billetter i god tid
Billetter til foredraget selges fra 25. oktober på Mix kiosken på Herøy, Spar Herøy på Tenna samt hos Narvesen på kaia i Sandnessjøen.
Ettersom mange ønsker å få med seg foredraget må det settes billettbegrensninger til maksimum 500 billetter.

Arrangørene oppfordrer derfor alle til å kjøpe billetter tidlig for å sikre seg plass.

Billettpris er kroner 300,- per person.

Enkel vinneroppskrift
Allerede som barn hadde Bertrand en drøm om å influere og påvirke andre mennesker. Som liten gutt ble han mobbet. Alene og litt på utsiden søkte han tilflukt i å lese om berømte mennesker som har gjort det ekstraordinære, alt fra idrettshelter og oppfinnere til politikere og store eventyrere. Han fant motivasjon i at mange av forbildene han oppslukte seg i heller ikke hadde noen enkel barndom, eller de beste forutsetningene for å lykkes. Det inspirerte ham til å brette opp ermene og ta et oppgjør med seg selv.

– Alle vet at hemmeligheten til suksess er hardt arbeid, men det er det som er hemmeligheten. Det sa Benjamin Franklin, og jeg synes det er et fantastisk sitat. Det handler ikke så mye om talent. Jeg tror Tutta kunne blitt god i en hvilken som helst annen idrett. Det handler i veldig stor grad om trening, sier Erik Bertrand Larssen.

(Kilde: Norsk Golf, august 2013)