Nå er det snart tid for NUB-messa igjen. Messa har tidligere hatt mellom 350-450 deltakere, og er en flott anledning til å vise fram arbeidsplassene vi har å tilby på Helgeland. Messa er beregnet for både for små og store bedrifter og utdanningsetater.

Messa innledes også denne gangen med en utvalgt foreleser. Tidligere år har Erik Bertram Larsen og Bjarne Brøndbo gjestet Herøy i forbindelse med NUB-messa. Årets foreleser er Adrian Lund, med foredraget «Alt er mulig», Adrian Lund er kjent fra blant annet tv-serien 71 grader nord.  

Foredraget starter kl. 15.00 i Herøyhallen og messa åpner ca. kl.16.30, like etter foredraget.

Målet med arrangementet er å vise ungdommer og andre interessenter hva Herøy og Helgeland har å by på i form av arbeidsplasser, og hvilke muligheter det finnes for å etablere seg i distriktet.

Påmelding for bedrifter som ønsker å være utstillere på messa gjøres så fort som mulig. Påmeldingen til NUB-messa, bestilling av standplass (gratis) og billettpakker til foredrag sendes til Herøy Næringsforening v/Truls Larssen på e-post: truls.larssen@marineharvest.com.

Etter foredraget åpner messa der næringslivet, utdannings- og bolystorganisasjoner stiller opp med konkurranser med premier, salg fra elevbedrifter og servering av gratis fingermat.

Billetter fås kjøpt på Mix-kiosken på Herøy på Spar Herøy. Det selges også billetter på Narvesen på kaia i Sandnessjøen.

Pris per person kr. 200,-.

Foredraget «Alt er mulig»
Gevinsten av å utfordre seg selv og sine grenser er mye større enn de fleste aner. Veldig mange har fremdeles ikke opplevd alle de fantastisk gode effektene grensesprengende «galskap» kan ha på kroppen. På scenen tar Adrian for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for å etter hvert få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen.

Du får i foredraget til Adrian presentert verktøyene du trenger for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv med Tourettes syndrom. Fremdeles sterkt rammet av Tourettes tar Adrian for seg reisen fra de tøffe ungdomsskoleårene som mobbeoffer, fram til der han står i dag som foredragsholder, forfatter og deltaker i realityserien 71˚ nord sesong 18.

Plakat NUB messe 2017.jpg