I og med at det er sankthansaften i kveld er konserten er konserten lagt til et tidspunkt som skal gjøre det mulig for folk å brenne bål og kose seg med grillmat før de går på konsert. Geir Berglund & Garasjebandet konserten «Steike godt å vær te» i aulaen ved Herøy skole under Herøydagan.

Livet og kjærligheten
Geir Berglund har skrevet tekst og melodi til sangene, som har livet og kjærligheten som gjennomgangstema, og da i vid forstand. Konserten består av i alt 16 sanger, fra rolige ballader til sanger inspirert av rock og blues.

Geir Berglund har i samarbeid med lokale krefter gjennomført større musikkprosjekter tidligere. I 2014 ble konserten «Springsteen på norsk» gjennomført under Herøydagan.  Som tittelen antyder besto konserten av sanger skrevet av Bruce Springsteen, der Geir hadde gjendiktet tekstene til norsk. En overfylt aula fikk da med seg konserten og tilbakemeldingene var veldig gode.

Livets dans
Våren 2015 debuterte Geir med sin første konsert med eget materiale. Konserten fikk tittelen «Livets dans».  Konserten ble oppført i aulaen ved Herøy skole den 25. april, og oppført igjen på ungdomshuset på Løkta den 12. juni.

Garasjebandet består av lokale musikere, der de fleste har vært gjengangere på tidligere prosjekter. Denne gangen har Geir også fått med seg en av Dønnas dyktige gitarister, Bjørn Pedersen.

Garasjebandet består av:

Geir Berglund - vokal, gitar
Kristin Markås Mellingen – vokal, kor
Terese Berglund – vokal, kor
Johnny Birger Hanssen – gitar
Bjørn Pedersen – gitar
Harald Storholm – slagverk

Svein Lundestad – bass
Jan Magne Berglund – piano/orgel
Åge Johansen, kor, trekkspill
Svein Olav Heggheim – kor, gitar

Trykk her for fullstendig program for årets Herøydager og les mer om Herøydagan på www.heroydagan.no 

Her er video fra Youtube med tittellåten «Steike godt å vær te»