Sammen med et seks musikere og fire sangere/dansere skal to av Norges mest markante underholdningsartister lage show lørdag 25. juni under neste års Herøydager. Dette blir dermed den største satsingen noensinne fra foreningen Herøydagan og de håper selvsagt derfor på stinn brakke.

Storslått forestilling
Med hjelp av revy-nestor Tom Sterri, den prisbelønte koreografen Belinda Braza og showduoen ÅgeStenNilsen/Gusty Utterdahl er det satt sammen en fargesprakende og storslått forestilling bestående av høydepunkter fra de store musikaler og klassikere fra tidenes hitlister.

I dette showet skal de to presentere det beste fra deres imponerende karrierer. Øivind Blunck er kjent for alle i Norge og mest kjent er han for sine komiske show sammen med partneren Hege Schøyen, samt figurene «Reidar» og «Fridtjof». Selvsagt blir det gjensyn med disse figurene i Herøyhallen.

Øivind har imidlertid også en lang karriere som sanger. Få i Norge har medvirket i flere store musikaler enn ham. «Les Misérables», «Cats», «Sweeney Todd», «Little Shop of Horrors», «Annie Get Your Gun» er bare noen av dem han har deltatt i. Det siste året har han imponert i tittelrollen i musikalkomedien «Jeppe».

Stor stemme
Hans kvinnelige partner er Reidun Sæther og er heller ingen hvem som helst. De som ikke hadde hørt om henne før fikk øynene opp for hennes uvanlige talent og store stemme i NRK-programmet «Stjernekamp». Og ja – vi får høre flere av de fantastiske tolkningene hun gjorde i dette showet. Reidun har også mange store musikaler på samvittigheten. «We will Rock you», «Cats», «Les Miserables» Svein Gundersens «Jungelboken» og Monty Phytons «Spamalot» er noen.

Strålende kritikker
I tillegg til å se bakover på karrieren vil de også se fremover og presentere låter fra artister og nye musikaler som de gjerne kan tenke seg å gjøre i fremtiden. Publikum kan også glede seg til utdrag fra «Phantom of the Opera», «Jekyll and Mr. Hide» og fra artister som Tina Turner, Roy Orbison, Paloma Faith og Sia.

Kapellmester er Ole-Henrik Mohn Pettersen. Dansere og korister er Samuel Brandth, Julia Grønningsæther, Elin Tossavainen og Sofie Bjerketvedt.

Showet har fått strålende kritikker siden premieren på Chat Noir 10. september og til nå er det solgt over 20 000 billetter.

Forhåndssalg av billetter
Det er forhåndssalg av billetter på kiosken på Herøy (Mix) og på Billettservice.