Hør Gaspar synge Beatles-medley

Gaspar synger Beatles-medley

Gaspar fra Kulturskolen i Herøy synger i denne flotte innspillingen en medley som består av fire sanger av Beatles. Vi oppfordrer våre lesere/lyttere til å sende inn svar på hvilke låter det er han synger.

- I forrige uke presenterte kulturskolen to flotte band. For at denne spalten ikke skal utvikle seg til en «bandemi», presenterer vi her en enkeltelev, nemlig Gaspar, sier kulturskolerektor Reidar Moursund.

- Gaspar er en elev som både kan og også liker å synge forskjellige musikkstiler. Her har jeg plukket fire sanger av Beatles og laget en medley. Sangene er ganske ulike, og jeg har prøvd å gi Gaspar sangmessige utfordringer, og de har han løst på en veldig fin måte.

- Det kan være mye humor innen musikk, og det har vært mye latter underveis i arbeidet med denne medleyen. Nå er ikke jeg så opptatt av å kopiere sanger mest mulig etter originalen, men synes det er mer interessant å lage mine egne vrier på ting. På de mer orkestrale partiene har jeg kanskje trukket veksler på min tid som freelancemusiker, da jeg fikk muligheten til å dirigere London Symphony Orchestra ved et par anledninger. Veldig hyggelige folk, det skal de ha, mimrer Reidar Moursund på humoristisk vis. 

Konkurranse
Vi utfordrer våre lesere/lyttere til å sende inn svar til post@heroyfjerdingen.no på hvilke fire Beatles-sanger som er med i denne medleyen. En av sangene skulle være veldig kjent for de fleste, men hva med de tre andre?

Svarfrist er  lørdag 11. april 2020 og det trekkes en vinner dersom det blir flere som har riktig svar. Premien er en spesialdesignet krus som er laget til Herøyfjerdingen.

Det er selvsagt viktig at ingen skriver svaret på vår Facebook-side, men sender det inn til post@heroyfjerdingen.no.

Hør den flotte Beatles-medleyen på Soundcloud.

Annonser