Daglig leder August Carlstein. forteller at det er viktig det er viktig for bedriften å ha kompetente kokker hele året, og at kantinedriften til Mowi gjør dette mulig.

- Normalt er det på Herøy Brygge mye sesongrelatert arbeid, men med denne overtakelsen kan vi beholde våre kokker som har høy kompetanse. I tillegg kan vi også lokke til oss kokker til sommerens sesongarbeid. Vi har nå rundt 10 personer i vårt team, sier daglig leder August Carlstein.

Kantina blir åpen alle hverdager fra klokka 08 til 18. Hver fredag vil de diske opp med en ekstra varmrett med laks fra fabrikken til Mowi slik at de ansatte får smake på produktet de er med på å produsere.

Fabrikksjef Gunnar Hamarsland er glad for at de har fått til et samarbeid med en lokal bedrift om kantinedriften. Han setter også pris på at de får inn en dyktig gjeng som disker opp med kortreist mat og gode produkter.

Trykk her for å lese mer om Herøy Brygge på deres nettside.
Trykk her for Facebook-sida til Herøy Brygge.