Omtalen er skrevet av tilflytter Ann-Kristin Paulsen som har feriert i Herøy hele livet. Hun sier at hun alltid har hatt en drøm om å bo her og oppleve alle årstidene og være en del av denne øya.

- Og endelig turte jeg og ta valget om å flytte opp hit i høst for å bo her en periode av livet. Sånne underholdningskvelder som denne gjør jo at jeg blir enda mer glad i, og fascinert av dette øysamfunnet, sier Paulsen.

Her er omtalen av showet:
Jeg lar meg jo stadig fascinere av alt denne øya har å by på. Jeg har opplevd mer kulturelt her på få måneder, enn jeg har gjort hjemme på mange år.

Og det som fasinerer meg veldig, er jo at her er så mange talenter på en så liten plass, som tør å «bjuda» på seg sjøl. Og det er altså de lokale heltene som står på scenen. Som kjøpmannen, politimannen, læreren, The Voice-deltakeren, og ikke minst rektoren som leder hele troppen.

Det at en venninne av meg gjorde en så utrolig morsom og god rolle, gjør det jo ekstra morsomt. Det er overraskende hva som kan bo i hver og en av oss, bare man tør og by på seg sjøl. Både min venninne og resten av denne fine skuespillergjengen gjorde en glimrende forestilling denne fredagskvelden.

Det var en flott forestilling med mange morsomme og fine innslag. Historien med disse to senõritaene var hysterisk morsom og underholdende. Språket er jo rett fra levra og på kanten humor. Det gjør at jeg synes dere nordlendinger er utrolig fine og morsomme folk. Jeg digger jo humoren deres.

Jeg måtte humre når jeg kom hjem og bladde gjennom bildene, og reflekterte over hva disse menneskene faktisk klarer å lage av så god underholdning. Måten dette er laget på med flott korpsmusikk og flott sang fra lokale helter som har sine solo-opptredener.

Og med et kor som leverer veldig fin og fengende musikk. Dette var veldig bra, og jeg sitter igjen med en opplevelse jeg aldri vil glemme.

Og at det at på en liten øy kan lages så mye bra av de lokale folka er utrolig imponerende. Dette gjør at jeg gleder meg til neste gang jeg skal få oppleve god underholdning av Herøy-folka. Dere er jammen meg flinke.

Alle foto og filmsnutter: Ann-Kristin Paulsen