I september kom det inn mange flotte foto til vår fotokonkurranse, og juryen brukte derfor litt tid før de fikk kåret en vinner. Til slutt var det et fint høstfoto av Elsa Jakobsen som hun har kalt «Septembersol» som stakk av med seieren.

Vi gratulerer Elsa med seieren, og håper både hun og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder. 

Dersom dere opplever at bildene dere har sendt inn ikke blir lagt ut så må dere gi beskjed på e-post til post@heroyfjerdingen.no. Vi har tidligere hatt en del tekniske problemer med mottaket, men håper at dette nå skal være i orden. 

Eksklusiv premie
Vi har en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.