Vinnerfoto for september

Høst på Herøy bygdesamling

Vår jury har kåret Vigdis Jensen som vinner i Herøyfjerdingens fotokokurranse for september 2021.

I fotokonkurransen for september kom det inn mange flotte bilder til vår fotokonkurranse. Juryen brukte derfor litt tid før de til slutt kåret et foto av Vigdis Jensen som vinner for september. Bildet er tatt i naturskjønne omgivelser ved Herøy bygdesamling. Vi gratulerer Vigdis med seieren, og håper både hun og andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder.

Eksklusiv premie
Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Høst på Herøy bygdesamling
Vigdis Jensen vant fotokonkurransen for september 2021 med dette flotte bildet fra Herøy bygdesamling.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av den nye premien.
Ny premie fra februar 2021_2

Annonser