I september kom det inn flere flotte foto, men juryen ble allikevel nokå fort enige om at Monica L. Danielsen denne gangen hadde sendt inn det beste bildet.

Vi gratulerer Monica med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å sende oss flere foto. Foreløpig har vi bare fått inn ett foto i oktober, så det er bare å finne fram kameraet og sende inn foto som dere mener kan stikke av med seieren. Det er viktig at bildene som sendes inn er i best mulig oppløsning.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida