I oktober fikk vi inn flere foto som kunne blitt kåret til månedens bilde, og vår jury brukte derfor litt tid før de fikk kåret en vinner. Etter litt diskusjoner ble de til slutt enige om at Ronny Godhei Hansen denne gangen gikk av med seieren. Han har i likhet med flere andre denne måneden tatt et bilde av det spektakulære nordlyset vi hadde i oktober.

Få bilder i november
Vi gratulerer Ronny med seieren, og håper både han og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder. I november har det foreløpig bare kommet inn tre bilder, så det er derfor rikelig anledning for deg til å sende inn dine blinkskudd og være med i kåringen av månedens bilde for inneværende måned. 

Dersom dere opplever at bildene dere har sendt inn ikke blir lagt ut, må dere bare gi beskjed på e-post til post@heroyfjerdingen.no

Eksklusiv premie
Vi har en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa, og i tillegg trykkes det også på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik. For at trykket på krusa skal bli best mulig er det best at dere sender inn foto i breddeformat. Dette formatet gjør seg også best når bildene legges ut på nett.

Vi stiller ellers krav om at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at det tillates at de blir brukt kostnadsfritt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri i menyen til høyre på toppen av sida.