I oktober kom det inn flere flotte foto, men juryen ble nokså fort enige om at bildet av en hund som nyter oktobersola denne gangen fortjente å stikke av med seieren.

Vi gratulerer Rose-Mari med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å sende oss flere foto.

Tema: «Ut på tur i november»
Vi er nå helt i starten av november og har enda ikke fått inn noen foto fra våre lesere. Det passer derfor godt at vi lanserer et tema for denne månedens fotokonkurranse. I og med at dette ikke har vært vanlig tidligere opererer vi denne gang med enkelt tema som er «Ut på tur i november». Planen er at vi vil presentere et tema for hver måned framover slik at det blir enklere for våre hobbyfotografer å vite hva de skal ta bilde av.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. Det er viktig at bildene som sendes inn er i best mulig oppløsning.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida