I september kom det inn mange flotte foto, men juryen ble etter en del diskusjon enig om at Anne Sissel Simensen denne gangen fortjente seieren med sitt flotte bilde fra Husvær. Hun er en ivrig fotograf som ofte sender oss foto og har vunnet en rekke ganger.

Vi gratulerer Anne Sissel med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å sende oss flere foto. Foreløpig har vi fått inn seks foto i desember, så det er bare å finne fram kameraet og delta i konkurransen om månedens bilde. Det er viktig at bildene er i best mulig oppløsning og helst har breddeformat.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.