Vinnerfoto for mars

Artig sky over Dønnamannen

Vår jury har kåret Elsa Jakobsen som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for mars 2020 med et foto hun har kalt «Artig sky over Dønnamannen»

I mars hadde vi «vårtegn» som tema, men det var ingen av de innsendte bildene som pekte seg ut med et skikkelig vårtegn. Juryen ble uansett nokså fort enige om at Elsa Jakobsen denne gangen fortjente seieren, med et foto av en artig skyformasjon over Dønnamannen.

Vi gratulerer henne med seieren og oppfordrer både hun og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. I april har det foreløpig kommet inn bare ett bilde, så det er derfor bare lete fram kameraet og delta i konkurransen. Husk bare å holde avstand til hverandre og ellers repektere de retningslinjene som gjelder i denne spesielle koronatida.

«Hjemmepåske» som tema
Årets påske blir preget av alle restriksjoner som gjelder i forbindelse med felles dugnad for å bekjempe koronaviruset Covid -19. Mange har for vane å dra på hytta i påsken, men det kan man ikke gjøre i år, såfremt den ikke ligger i samme kommune. Uansett finnes det mange muligheter i Herøy for at man kan ha det hyggelig til tross for alle restriksjonene. Her er flott natur og god plass til at man kan holde anbefalt avstand til hverandre i denne spesielle tida. Tema for april blir derfor «hjemmepåske».

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Artig sky over Dønnamannen
Elsa Jakobsen vant fotokonkurransen for mars 2020 med dette flotte bildet av Dønnamannen.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser