Mars var preget av en kald værtype, noe som også gjenspeiles i mange av de innsendte fotoene. Vår jury valgte denne gangen et bilde av en flott sjark i fin harmony med den snødekte Dønnamannen som vinnerbilde. 

Vi gratulerer Rose-Mari med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss foto. Det har vært en lang vinter, men heldigvis ser det nå endelig ut som temperaturene begynner å stige. Vi kan derfor anta at enda flere tar seg en tur ut og fanger vakre motiver i kameraene sine.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under