Vinnerfoto for mai

Dønna fra Husvær

Vår jury har kåret Per Tore Holgersen som vinner i Herøyfjerdingens fotokokurranse for mai 2022.

I april kom det inn litt færre bilder enn vanlig, og juryen brukte derfor nokså kort til tid før de kåret et vinnerfoto. Denne gangen var det Per Tore Holgersen fra Husvær som stakk av med sieren. Hun har tatt et bilde av Dønnamannen slik den ser ut fra fra Husvær

Vi gratulerer Per Tore med seieren, og håper både hun og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder.

I juni har det av en eller annen grunn foreløpig bare kommet inn to bilder til vår fotokonkurranse. Dersom dere opplever at bildene dere har sendt inn ikke kommer ut så må dere være flinke til å si fra. Det kan være tekniske problemer med mottaket og det er dessverre også mulig å overse en e-post som har kommet inn.

Eksklusiv premie
Vi har en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Dønna fra Husvær
Per Tore Holgersen vant fotokonkurransen for mai 2022 med dette flotte bildet.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av premien.

Annonser