Vinnerfoto for mai

Solnedgang over Dønna

Vår jury har kåret Tony André Bruås som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for mai 2021.

I mai kom det inn mange flotte foto til vår fotokonkurranse. Etter litt diskusjon i juryen var det et foto av Tony André Bruås som stakk av med seiren. Han har tatt et bilde av en en flott solnedgang over vår nabokommune Dønna. Vi gratulerer Tony med seieren og oppfordrer både han og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Eksklusiv premie
Fra februar 2021 gikk vi over til en ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Solnedgang over Dønna
Tony André Bruås vant fotokonkurransen for mai 2021 med dette flotte bildet.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av den nye premien. Det vil bli gjort noen tilpasninger av denne slik at det blant annet også vil komme inn hvilken måned det gjelder for.
Ny premie fra februar 2021_2

Annonser