Vinnerfoto for mai

Hestadmarka på Dønna 17.mai

Vår jury har kåret Mette Opland som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for mai 2020 med et foto hun har kalt «Hestadmarka på Dønna 17. mai»

I mai hadde vi «17. mai-feiring» som tema, men av de innsendte bildene var det bare to som fylte kriteriene. Juryen valgte denne gangen Mette Opland som vinner med et foto hun har tatt under en utradisjonell 17. mai-feiring i Hestadmarka på Dønna. Som kjent ble årets feiring av nasjonaldagen meget spesiell og sterkt preget av alle restriksjonene i forbindelse med koronaviruset Covid -19.

Vi gratulerer Mette med seieren og oppfordrer både hun og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Går bort fra tema
Etter å ha hatt et tema for hver måned en periode velger vi nå å gå bort fra dette. Årsaken er at de fleste som sender inn bilder ikke har fått dette med seg. Vi velger derfor å stille våre lesere fritt til å forevige flotte motiv i kameralinsa.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Hestadmarka på Dønna 17.mai
Mette Opland vant fotokonkurransen for mai 2020 med dette bildet fra Hestadmarka på Dønna.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser