I juni fikk vi inn flere flotte foto til vår fotokonkurranse, og vår jury brukte derfor litt tid før de fikk kåret et vinnerbilde. Etter litt diskusjoner ble de til slutt enige om at Kjersti Vollan Isaksen denne gangen fortjente seieren for et flott foto av en vakker solnedgang i Fagervika på Sør-Herøy.

Vi gratulerer Kjersti med seieren, og håper både hun og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder. Det er fortsatt lenge igjen av juli så det er bare å sende inn flotte foto for å bli med i kåringen for inneværende måned. 

Dersom dere opplever at bildene dere har sendt inn ikke blir lagt ut, må dere bare gi beskjed på e-post til post@heroyfjerdingen.no

Eksklusiv premie
Vi har en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik. For at trykket på krusa skal bli best mulig er det best at dere sender inn foto i breddeformat. Dette formatet gjør seg også best når bildene legges ut på nett.

Vi stiller ellers krav om at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at det tillates at de blir brukt kostnadsfritt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri i menyen til høyre på toppen av sida.