I juni kom det inn mange flotte foto til vår fotokonkurranse, men etter litt diskusjoner i juryen ble det et nydelig foto av Silje Thoresen som stakk av med seieren. Bildet har hun tatt under en padletur en sen junikveld, der naturen virkelig viser sitt magiske fargespekter. Vi gratulerer Silje med seieren, og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. Foreløpig har det ikke kommet inn noen bilder i juli så det er bare å sende inn dine blinkskudd til vår fotokonkurranse, og kanskje blir det nettopp du som stikker av med seieren neste gang.

Eksklusiv premie
Fra februar 2021 gikk vi over til en ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.