Vinnerfoto for juli

Nord-Herøy

Vår jury har kåret Harriet Brunsvik Dahl som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for juli 2019 med et foto hun har kalt «Nord-Herøy»

I juli kom det inn riktig mange flotte foto, men etter litt diskusjoner mente juryen at Harriet Brunsvik Dahl denne gangen fortjente seieren. Vi gratulerer Harriet med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. Så langt har det bare kommet inn 9 bilder i august så vi det er bare hive seg rundt å sende inn flotte foto til Herøyfjerdingens fotokonkurranse.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Nord-Herøy
Harriet Brunsvik Dahl vant fotokonkurransen for juli med dette bildet.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser