Vinnerfoto for juli

Lovund

Vår jury har kåret et foto av Karoline Olsen som det beste bildet i juli i vår fotokonkurranse. Hun har ikke uventet gitt det navnet «Lovund».

I juli kom det inn mange flotte foto fra våre lesere og juryen hadde derfor en nokså vanskelig oppgave med å kåre et vinnerbilde. Etter litt diskusjoner havnet de på et foto av Karoline som vinnerbilde. Bildet viser den karakteristiske fjellformasjonen på Lovund fra båt en fin sommerkveld.

Vi gratulerer Karoline med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss bilder.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Lovund
Foto: Karoline Olsen
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser