I januar kom det inn litt færre foto enn vanlig til vår fotokonkurranse, men juryen ble denne gangen nokså fort enige om at Peggy Melstein denne gangen fortjente seieren. Hun har tatt et fint foto på Sør-Staulen som viser at det kan være litt vårsteming på Herøy allerede i januar.

Vi gratulerer Peggy med seieren, og håper både hun og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder. I februar har vi foreløpig bare fått inn ett foto så det er bare for deg å finne fram kameraet eller telefonen og sende oss dine blinkkudd.

Dersom dere opplever at bildene dere har sendt inn ikke blir lagt ut, må dere gi beskjed på e-post til post@heroyfjerdingen.no

Eksklusiv premie
Vi har en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Trykk her for å se alle de flotte bildene som våre lesere har sendt inn.