I januar fikk vi inn 10 bilder til vår fotokonkurranse. Etter litt diskusjoner kåret vår jury et foto av Kristin Furu Grande som vinner for januar. Hun har fanget en av de mange flotte  solnedgangene i kameralinsa og tatt et bilde av Tennsundet. Vi gratulerer Kristin med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Ny premie
Fra februar 2021 går vi over til ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.