Vinnerfoto for januar

Tennsundet

Vår jury har kåret Kristin Furu Grande som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for januar 2021.

I januar fikk vi inn 10 bilder til vår fotokonkurranse. Etter litt diskusjoner kåret vår jury et foto av Kristin Furu Grande som vinner for januar. Hun har fanget en av de mange flotte  solnedgangene i kameralinsa og tatt et bilde av Tennsundet. Vi gratulerer Kristin med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Ny premie
Fra februar 2021 går vi over til ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Tennsundet
Kristin Furu Grande vant fotokonkurransen for januar med dette flotte bildet.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Dette har vært premien i vår fotokonkurranse i lang tid, men fra februar 2021 bytter vi til ny premie.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av den nye premien. Det vil bli gjort noen tilpasninger av denne slik at det blant annet også vil komme inn hvilken måned det gjelder for.
Ny premie fra februar 2021_2

Annonser