Vinnerfoto for februar

Seløy, Herøy. Vakker vinter uti øyan

Vår jury har kåret Anne-Lise Vik Mentzoni som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for februar 2021.

I februar fikk vi inn mange flotte foto til vår fotokonkurranse, men etter en del diskusjoner ble et foto av Anne-Lise Vik Mentzoni kåret som vinner av vår jury. Hun har vært på Seløy og tatt et foto av gamle fiskebåter med den vekjente fjellkjeden "Syv søstre" som bakgrunn. Hun har gitt det tittelen «Seløy, Herøy. Vakker vinter uti øyan». Vi gratulerer Anne-Lise med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Ny premie
Fra februar 2021 går vi over til en ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Seløy, Herøy. Vakker vinter uti øyan
Anne-Lise Vik Mentzoni vant fotokonkurransen for februar 2021 med dette flotte bildet.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av den nye premien. Det vil bli gjort noen tilpasninger av denne slik at det blant annet også vil komme inn hvilken måned det gjelder for.
Ny premie fra februar 2021_2

Annonser