Vinnerfoto for februar

Brasøymorgen

Vår jury har kåret Anne Lise Pettersen som vinner av fotokonkurransen for februar 2019 med med et foto som hun har kalt «Brasøymorgen».

Juryen ble denne gangen nokså fort enige om at Anne Lise Pettersen fra Brasøy denne gangen fortjente seieren i vår fotokonkurranse. Hun har fanget det blåe lyset som kan gjøre seg gjeldende på denne årstiden.

Vi gratulerer Anne Lise med seieren og oppfordrer både henne og andre lesere til å sende oss foto. Vårene er nå i anmarsj og det burde derfor være mange motiv som kan fanges i kameralinsa i tida framover.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. Det er viktig at bildene har god oppløsning og helst breddeformat.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Brasøymorgen
Anne Lise Pettersen stakk denne gangen av med seieren i vår fotokonkurranse.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser