I februar kom det inn 15 foto fra våre lesere med ulike motiv. Etter en del diskusjoner havnet juryen på et foto av Kari Opland som vinnerfoto. 

Vi gratulerer Kari med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss foto. Det går nå gradvis mot vår og varmere vær og vi håper nå at enda flere sender oss foto fra den vakre naturen vi omgir oss med. Tjelden har allerede meldt sin ankomst og etterhvert vil flere sikre vårtegn gjøre seg gjeldene. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.