Vinnerfoto for desember

Desembersol

Vår jury har kåret Rose-Mari Hoffmann som vinner i Herøyfjerdingens fotokokurranse for desember 2021.

I fjorårets siste fotokonkurranse kom det inn mange flotte bilder, men etter litt diskusjoner bestemte juryen seg for at Rose-Mari Hoffmann denne gangen fortjente seieren. Hun har tatt et bilde av den flotte desembersola som vi har i Herøy. Vi gratulerer Rose-Mari med seieren, og håper både hun og våre andre hobbyfotografer fortsetter å sende oss bilder.

Eksklusiv premie
Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av premien.
Desembersol
Rose-Mari Hoffmann vant fotokonkurransen for desember 2021 med dette flotte bildet av sola i desember.

Annonser