Vinnerfoto for desember

Flodstadfjæra

Vår jury har kåret Laila S. Albrigtsen som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for desember 2020.

I desember hadde vi mange dager med klarvær, der den lave sola sørget for et fantastisk fargeskue på himmelen. Av flere flotte innsendte foto mente vår jury at et foto av Laila S. Albrigtsen var det beste. Hun har vært i fjæra på Flostad og tatt et blinkskudd av den majestetiske fjellkjeden "De syv søstre" i et slikt magisk øyeblikk. Vi gratulerer Laila med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Flodstadfjæra
Laila S. Albrigtsen vant fotokonkurransen for desember med dette flotte bildet.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser