Vinnerfoto for desember

Frost i fjæra på Øksningan

Vår jury har kåret Grethe Helen Jenssen som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for desember 2019 med et foto hun har kalt «Frost i fjæra på Øksningan»

I november kom det ikke inn så mange flotte foto og juryen ble derfor nokså fort enige om at Grethe Helen Jenssen fortjente seieren. Grethe vant også fotokonkurransen for november og man kan derfor trygt si at hun er inne i et vinnerspor. Vi gratulerer henne med seieren og oppfordrer både hun og andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. I januar har det foreløpig kommet inn bare ett bilde så det er derfor bare lete fram kameraet og knipse i vei.

Fra februar har vi planer om å innføre et tema på for konkurransen, men dette kommer vi tilbake til i begynnelsen av neste måned.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Frost i fjæra på Øksningan
Grethe Helen Jenssen vant fotokonkurransen for desember 2019 med dette flotte bildet.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser