Vinnerfoto for desember

Elenor Berglund_En desemberdag på Seløy_skjært

Vår jury har kåret Elenor Berglund som vinner av fotokonkurransen for desember 2018 med bildet «En desemberdag på Seløy».

I desember kom det inn 19 foto i vår fotokonkurranse. Denne gangen brukte juryen litt tid før de kom fram til at Elenor Berglund fortjente seieren med sitt bilde fra Seløy. 

Vi gratulerer Elenor med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å sende oss foto. Foreløpig har vi ikke fått inn noe foto i det nye året og noe av dette kan nok skyldes det dårlige været. Uansett er det nå bare å finne fram kameraet og delta i konkurransen om månedens bilde. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. Det er viktig at bildene har god oppløsning og helst breddeformat.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

En desemberdag på Seløy
Elenor Berglund vant vår fotokonkurranse for desember 2018 med dette bildet fra Seløy.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser