I desember kom det ikke inn så mange flotte foto fra våre lesere, men til gjengjeld var det flere flotte foto å velge blant og flere kandidater til månedens foto. Juryen havnet til slutt på et foto av Torill Hanssen som vinnerfoto. Bildet er tatt i Sandvika på Sør-Herøy og fanger inn det flotte lyset vi hadde da dagene var kortest.

Vi gratulerer Torill med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss flere foto. Vi har nå tatt fatt på et nytt år og det går gradvis mot lysere tider og vi håper at enda flere sender oss flotte foto.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.