Vinnerfoto for august

Dønnamannen

Vår jury har kåret Raghad Alhafar som vinner i Herøyfjerdingens fotokokurranse for august 2021.

I fotokonkurransen for august var det et foto av Raghad Alhafar som stakk av med seieren. Når det blåser nordavind er fjellet Dønnamannen kjent for sin hatt, men det hører nok til sjeldenhetene at den er like stor og særpreget som på vinnerfoto for august. Vi gratulerer Raghad med seieren, og vil snart ha klar en unik premie til henne.. 

Få bilder i september
Foreløpig har det kommet inn svært få bilder i september. Vi oppfordrer derfor alle fotointeresserte til å sende inn bilder til vår fotokonkurranse, og kanskje blir det nettopp deg som stikker av med seieren neste gang.

Eksklusiv premie
Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor som går ut på at de lager en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Hver premie er derfor helt unik.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Dønnamannen
Raghad Alhafar vant fotokonkurransen for august 2021 med dette spesielle bildet av Dønnamannen.
Ny premie fra februar 2021_1
Her er en prototype av den nye premien.
Ny premie fra februar 2021_2

Annonser