I august kom det ikke inn så mange foto som det pleier til Herøyfjerdingen og det er vanskelig å vite hva dette kan skyldes. Vår jury har uansett kåret Anne Sissel Simensen til vinner for august med sitt flotte nærbilde av en sommerfuggel som sitter på en blomst i Husvær. 

Vi gratulerer Anne Sissel med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å sende oss foto. Det er enda en stund igjen av september og mulighten til å vinne ei flott krus er derfor absolutt til stede.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida