I april kom det inn mange flotte foto til vår fotokonkurranse. Flere av disse hadde den flotte fjellkjeden "De syv søstre" som motiv, men etter litt diskusjon i juryen var det et foto av Elsa Jakobsen som stakk av med seiren. Hun har tatt sitt bilde på Seløy i fint og klart vårvær.  Vi gratulerer Elsa med seieren og oppfordrer både hun og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. 

Eksklusiv premie
Fra februar 2021 gikk vi over til en ny premieløsning. Vi har gjort en avtale med Herøy-firmaet Finnbogen trykk og dekor der de skal lage en helt unik krus til hver vinner som blir kåret framover. Vinneren vil få både vinnerbildet og navnet sitt på krusa. I tillegg vil det også trykkes på hvilken måned det gjelder for. Vi håper og tror at denne unike premien kan trigge enda flere til å sende inn flotte foto til oss.

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene, og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som er fotograf.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.