Vinnerfoto for april

Hjemmepåske

Vår jury har kåret Rose-Mari Hoffmann som vinner i Herøyfjerdingens fotokonkurranse for april 2020 med et foto hun har kalt «Hjemmepåske»

I april hadde vi «hjemmepåske» som tema, og av de innsendte bildene var det bare ett som fylte kriteriene. Juryen hadde derfor denne gangen en enkel jobb med å kåre Rose-Mari Hoffmann som vinner med et foto med samme tittel som tema.

Vi gratulerer Rose-Mari med seieren og oppfordrer både hun og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. I mai har det foreløpig kommet inn bare ett bilde, så det er derfor bare lete fram kameraet og delta i konkurransen. Husk bare å holde avstand til hverandre og ellers respektere de retningslinjene som gjelder i denne spesielle koronatida.

«17. mai-feiring» som tema i mai
Årets 17.mai-feiring blir meget spesiell og sterkt preget av alle restriksjoner som gjelder i forbindelse med koronaviruset Covid -19. I år blir det ingen tradisjonell feiring med barnetog og samling av mye folk i Herøyhallen og andre steder i kommunen. Herøy kommune legger i år opp til en digital feiring som blir vist på Facebook for Herøyfjerdingen og Youtube. 

Til tross for alle restriksjonene finnes det allikevel mange muligheter i Herøy for at man kan ha det hyggelig på nasjonaldagen. Her er blant annet flott natur og god plass til at man kan holde anbefalt avstand til hverandre i denne spesielle tida. Tema for mai blir «17. mai-feiring» og vi håper at mange vil sende oss foto fra årets helt spesielle måte å markere nasjonaldagen på.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Hjemmepåske
Rose-Mari Hoffmann vant fotokonkurransen for april 2020 med dette bildet av hjemmepåske.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser