Vinnerfoto for april

Hoholmbrua i fint vær 28.april

Vår jury har kåret Kristin Furu Grande som vinner av fotokonkurransen for april 2019 med et foto av Hoholmbrua i finvær.

Vi beklager at kåringen av vinnerfoto for april kommer i seneste laget, men bedre sent enn aldri. I april kom det inn 12 bilder og vår jury mente denne gangen at et foto av Kristin Furu Grande fortjente å vinne. Kristin er en trofast innsender av foto og har også tidligere stukket av med seieren.

Vi gratulerer Kristin med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss foto. Det har nå vært en periode med skikkelig godt vær, så det burde være mange flotte foto som bare venter på å bli sendt inn til Herøyfjerdingen. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Hoholmbrua i fint vær 28.april
Kristin Furu Grande vant fotokonkurransen for april med dette bildet av Hoholmbrua i fint vær.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser